Usluge
412
page-template-default,page,page-id-412,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Usluge

Vršimo regrutaciju i selekciju kadrova za različite pozicije. Obavljamo intervjue sa kandidatima na osnovu kojih stičemo utisak o njihovoj ličnosti, eventualnom radnom iskustvu, motivaciji i ambicijama. Sužavanjem broja potencijalnih kandidata, predlažemo najbolje za traženu poziciju. Uvek smo spremni da zahvaljujući velikoj bazi podataka  umesto eventualno odsutnog radnika pošaljemo novog u najkraćem mogućem roku.

SAT – KADROVI odabrane kandidate zapošljava kao svoje radnike a zatim ih ustupa klijentu. Izmedju SAT-a i radnika potpisuje se Ugovor o radu i Ugovor o ustupanju radnika na rad kod drugog poslodavca. Izmedju klijenta i SAT-a Ugovor o pružanju kadrovskih usluga ili Ugovor o poslovno  tehničkoj saradnji. SAT svojim radnicima osigurava sva prava koja im pripadaju po Zakonu o radu. Radnik je prijavljen na penzijsko i zdravstveno osiguranje, ima pravo na godišnji odmor, bolovanje, plaćeno odsustvo i druga prava u skladu sa Zakonom, opštim aktom poslodavca i ugovorom o radu. Svi radnici su osigurani od povreda na radu kod Dunav osiguranja.

Klijent  kome su radnici ustupljeni, oslobađa se administrativnih poslova,  kao što su:

  • Regrutacija kadrova
  • Potpisivanja ugovora o radu
  • Prijava i odjava radnika na obavezno osiguranje
  • Obračun i isplata zarada
  • Vođenje obaveznih mesečnih i godišnjih evidencija